SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

ASFALTIRAN PUT PORED POGONADatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 1.696

 

Kao što smo objavili ranije, Vlada Republike Srbije finansiraće obnovu puta ispred Pogona „Naš med“. Prethodnih dana posao je završen i put asfaltiran.

Naime, izgradjena je potpuno nova deonica puta Rača-Topola neposredno ispred odnosno levo i desno od fabrike.

Ova deonica ne samo da je nova, već ima regulisan odvod vode sa ulice kroz novoizgrađenu atmosfersku kanalizaciju, kao i izgrađene trotoare koji do sada nisu postojali. 

Opština Rača regulisala je i kanal pored Pogona, u koji se ta voda uliva, tako što ga je uredila i izbetonirala. 

SPOS se zahvaljuje predsednici Vlade Srbije Ani Brnabić, ministru poljoprivrede Branislavu Nedimoviću, Aleksandru Seniću i Nenadu Savkoviću iz rukovodstva opštine Rača, savetnici u Jedinici za implementaciju strateških projekata kabineta predsednice Vlade Maji Bojović, kao i šefu Jedinice za implementaciju strateških projekata kabineta predsednice Vlade Peđi Sovilju, na svemu što su uradili za naš Pogon, a sada i za izgradnju i ovog puta, koji će umnogome urediti stanje oko našeg Pogona, kako u funkcionalnom pogledu, tako i u lepšem izgledu prilaza Pogonu, koji ceo kompleks čini još modernijim i lepšim. 

Hvala državi što ni u ovoj najtežoj situaciji ne odustaje od privrede, već nastavlja da pruža podršku na svaki način. 

Idemo dalje! 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien