SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

НЕ ДОЗВОЛИТЕ ДА ВАС ЛАЖУ!Datum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 5.194

Након објаве СПОС-а о томе да на сав мед који сте предали пакерима меда у протекле 3 године можете остварити још 8% новца, код свих оних пакера који су приликом објаве цене меда објављивали цену тако што су је дефинисали као ЦЕНУ МЕДА СА УРАЧУНАТОМ ПДВ НАДОКНАДОМ, неки пакери већ увелико зову своје кооперанте и ЛАЖУ ИХ да је објава СПОС-а глупост, успут вређајући руководство СПОС-а, не би ли се спасили значајних додатних плаћања пчеларима.

Пчеларе молимо да не наседају, дошло је време да ће такви пакери морати да плате за сву своју вишегодишњу бахатост према пчеларима, водећи се принципом „КОГА БРИГА, ПЧЕЛАРИ НЕ ЗНАЈУ НИШТА“. На њихову жалост, ипак знамо! 

Позивамо Вас још једном да ПОЖУРИТЕ, да ШТО ПРЕ поднесете тужбе и наплатите своју муку адекватно. Како да то учините већ смо писали ОВДЕ и ОВДЕ. Прочитајте оба линка детаљно и не дозволите да застаре ваше трансакције, јер можете тужити за само 3 године уназад од дана подношења тужбе.

Наредних дана објавићемо и судску праксу, како бисте се уверили да описана методологија итекако функционише, јер је већина пакера неправилно и противзаконито објављивала цену меда, не би ли вас тако привукла да баш њима предате мед, не поштујући при том законе Републике Србије и очекујући да их рука правде никада неће стићи. 

Њиховој бахатости наравно краја и даље нема, неки од њих увелико позивају телефоном (и по ДЕСЕТ пута једног истог) пчеларе који су пријавили продају меда преко СВОГ Погона „Наш мед“, не би ли их приволели да ипак њима дају мед. Поштујемо свачију вољу, свако има право да преда мед коме жели, а онима који верују СВОМ Погону, обећавамо да се неће покајати и да ће за своју верност СЕБИ бити богато награђени. Времена су се променила, господо несавесни пакери! Уместо да се након свега уразумите, ви и даље настављате са некоректним понашањем. 

Моћи неће тако, идемо даље! 

 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE