SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

ПОТПИСАН ПРОТОКОЛ О ИЗВОЗУ МЕДА У КИНУ!Datum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 4.153

Како нас је управо обавестила председница Владе Републике Србије Ана Брнабић, министарка пољопривреде, шумарства и водопривреде Јелена Танасковић управо је у Кини потписала Протокол о извозу меда у Кину!

Захваљујемо се свима који су учествовали у овом мукотрпном процесу усклађивања ветеринарских сертификата између Кине и Србије, што је био веома детаљан процес, а који су наши званичници решили у рекордном року, јер такви процеси некад трају годинама. 

Посебну захвалност на агилности и преданости решавању овог проблема упућујемо председници Владе Ани Брнабић, министарки пољопривреде Јелени Танасковић, апсолутно свим посленицима Управе за ветерину који су учествовали у усклађивању сертификата, као и свима онима који су у том процесу помагали саветима, знањем и искуством! Сви до једног су заслужили највиша признања СПОС-а! 

Сада следи одобравање објеката за извоз меда, што спроводи Управа за ветерину Министарства пољопривреде, у складу са зактевима из Кине. 

Пошто нас је министарка пољопривреде Јелена Танасковић обавестила да је у овом процесу имала интензивну сарадњу са амбасадорком Кине у Србији Чен Бо, СПОС се и њој захваљује на подршци и агилности у пружању помоћи Србији да се овај процес оконча у најкраћем могућем року. 

А нашој министарки Јелени Танасковић поручујемо да нам је МНОГО помогла што је нашла времена да се интензивно бави и решавањем проблема извоза меда за Кину, те да то нећемо никад заборавити, и да јој стојимо на располагању за даљу сарадњу. 

 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE