SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

POTPISAN UGOVOR O GRAĐENJU POGONA PČELARA SPOS-а „NAŠ MED“ dooDatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 3.218

Danas je u Rači potpisan Ugovor o građenju Pogona za prikupljanje i plasman meda pčelara SPOS-a „NAŠ MED“ doo.

Ugovor su potpisali direktor Pogona „Naš med“ dipl. prav. Radivoje Ranković i direktor Građevinske zanatske zadruge Pionir Vlasotince Bata Stevanović, koja je pobedila na Javnom pozivu za izbor izvođača radova (OVDE). 

Ovo je još jedan značajan datum u srpskom pčelarstvu o kome će pisati istorija srpskog pčelarstva! NEKA NAM JE SA SREĆOM skori početak gradnje, koji očekujemo za najverovatnije već dvadesetak dana, moguće i pre. 

Polaganje kamena temeljca, kome će prisustvovati predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić, ministar poljoprivrede Branislav Nedimović i izvršna direktorka NALED Violeta Jovanović, kao i brojne druge zvanice. Detalji OVDE

Pozivamo SVE pčelare da svojim prisustvom uveličaju ovaj veliki događaj od koga nam zavisi budućnost. 

Takođe pozivamo pčelare da bez odlaganja nastave sa uplatom donacija za izgradnju Pogona (OVDE), kako bi Pogon mogao da proradi već naredne pčelarske sezone, počev od nafredne bagremove paše, ali za tako nešto neophodno je prikupiti nedostajuća sredstva za završetak gradnje. 

 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE