SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

PREDSEDNICA VLADE SRBIJE I MINISTAR POLJOPRIVREDE POSETILI POGON SPOS-a U RAČIDatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 1.167

U sredu, 27. marta, predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić i ministar poljoprivrede Branislav Nedimović, obišli su, na poziv SPOS-a, Pogon za prikupljanje i plasman meda pčelara SPOS-a „Naš med“ doo u izgradnji.

Predsednica Vlade i ministar poljoprivrede razgovarali su sa predsednikom SPOS-a i njegovim saradnicima, kao i sa predstavnicima opštine Rača, i izrazili su zadovoljstvo dosadašnjim tempom izvođenja radova, koji su pri kraju, očekuje se da za najviše dva meseca građevinski deo Pogona bude završen. Predsednica Vlade je najavila da će prisustvovati i svečanom otvaranju fabrike. 

Predsednica Vlade obišla je i radove na izgradnji međuopštinskog puta Rača-Lapovo, puta čija je izgradnja dogovorena na dan polaganja kamena temeljca za naš Pogon, a koji će biti završen otprilike u isto vreme kad i Pogon, i koji će ubrzati dolazak do koridora 10 i carinskog terminala u Lapovu, što će značajno unaprediti i rad Pogona. 

Zahvaljujemo se predsednici Vlade i ministru poljoprivrede na svemu što su do sada učinili za naš Pogon, jer bez njihove podrške, Pogon se sada ne bi nalazio u završnoj fazi izgradnje! Njihova podrška ne samo što je bila konstantna, već to i ostaje i u narednom periodu, što najbolje govori koliko su razumeli značaj pčelarstva za državu Srbiju! 

Fantastičnu izjavu predsednice Vlade koju je dala medijima, a koja najbolje potvrđuje gore izrečene činjenice, možete pogledati u celosti OVDE

Evo i fotografija sa skupa: 

 

 

 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien