SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

REDOVNA IZBORNA SKUPŠTINA U KNJAŽEVCUDatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 1.360

Dana 29. 3. 2015. godine u Domu kulture u Knjaževcu, održana je redovna izborna skupština Društva pčelara „Lipa“ iz Knjaževca.

Pre utvrđivanja dnevnog reda, minutom ćutanja održana je počast preminulim članovima u periodu između dve skupštine. Nakon izbora predsedništva i radnih tela skupštine, utvrđen je dnevni red skupštine jednoglasno.

Izveštaj o četvorogodišnjem radu skupštine i program rada za 2015 god. Podneo je dr.Zvonko Aleksić. Zatim je predsednik Nadzornog odbora, podneo izveštaj om radu kao i finansijski izveštaj.

Nakon diskusije podeti izveštaji i program o radu jednoglasno su usvojeni.Predsednik komisije predložio je predsednika i članove izvršnog i nadzornog odbora.Nakon diskusije izabrano je novo rukovodstvo društva u sastavu:

-Miroslav Milošević za predsednika društva,

-Ranko Vučković, Živorad Antonijević, Nikola Kinđer, Dragan Mihajlović, Zvonko Aleksić i Igor Nikolić za članove izvršnog odbora.

-Duško Milošević za predesdnika nadzornog odbora,

-Boban Nikolić i Dušan Vidanović za članove nadzornog odbora.

Kao gosti skupštini su prisustvovali Slavko Luković član IO SPOS-e i Slobodan Mitić predsednik društva pčelara „Timok“ iz Zaječara,predstavnik zavoda za poljoprivredu iz Zaječara i predstavnik opštine.

Prisutne je u ime predsednika SPOS-a Rodoljuba Živadinovića,i u svoje lično ime pozdravio Slavko Luković,pohvalio rad dosadašnjeg rukovodstva a zatim govorio o aktivnostima SPOS-e i posebno o dobroj pčelarskoj praksi i daljem nastavku rada po projektu reka meda,a zatim odgovarao na pitanja članova.Osudio je događaj u Šapcu kada je oštećeno vozilo predsednika SPOS-a i istakao da je to napad na ceo Izvršni odbor i ceo SPOS.Pitanja i primedbe pčelara su bile korektne i u interesu pčelarstva.

Nakon završetka rada predavač prof.dr.Mića Mladenović održao je predavanje na temu Nestajanje pčela i bolesti pčela.

Na kraju predavanja organizovan je koktel za sve prisutne.

 

Član IO SPOS-a

Slavko Luković

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien