SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

ZAVRŠEN ČASOPIS „SRPSKI PČELAR“ ZA AVGUST 2020.Datum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 1.883

Juče je završen časopis „Srpski pčelar“ za avgust 2020. godine.

Časopis će se štampati u utorak i sredu, 21. i 22. jula, a pakuje se i šalje u četvrtak i petak, 23. i 24. jula i već od subote 25. jula, stizaće na adrese pčelara širom Srbije i inostranstva.

U slučaju kašnjenja, interesujte se kod svog poštara, obaveznim podnošenjem pisane žalbe, jer pošta samo tada sprovodi akciju potrage za časopisom, nakon čega uzurpator obično ustukne. Ovu napomenu ponavljamo uz najavu svakog broja, zbog čestih žalbi pojedinaca da nisu dobili pojedine brojeve časopisa. Kao što smo objasnili u informaciji (http://spos.info/informacija-o-slanju-januarskog-broja-casopisa-srpski-pcelar) tehnički je nemoguće da neki časopis ne bude poslat.

Sve o članarini za Srbiju OVDE, a za inostranstvo na kraju teksta na istom linku. 

 

Obrazac za učlanjivanje preuzmite OVDE na ćirilici, i OVDE na latinici. 

Udarna tema ovog broja je poziv pčelarima da što pre prijаve neogrаničene količine šumskog i bаgremovog medа zа prodаju, koje se trenutno nа tržištu nаjbrže mogu prodаti po pristojnim cenаmа, ali i sve druge vrste meda jer ćemo i za njih uskoro imati cenu.

Drugа, dominаntnа temа u ovom broju je priprema pčelinjih zajednica za zimovanje, što podrazumeva i zdravstvenu zaštitu, prvenstveno zaštitu od varoe. Nekoliko naslova je posvećeno globalnom problemu, sa kojim se susreće čovečanstvo, pandemiji korona virusa, sa stanovišta efikasnosti pčelinjih proizvoda u borbi protiv COVID-19.

Časopis „Srpski pčelar“ jedini je pčelarski časopis na prostorima bivše SFRJ koji tokom jula i avgusta izlazi sa posebnim brojem u oba meseca, dok ostali časopisi izdaju dvobroj. Istovremeno, „Srpski pčelar“ je časopis sa najvećim brojem strana stručnih tekstova, prvenstveno iz tehnike pčelarenja. 

Čitajte „Srpski pčelar“ jer je to vaš pouzdan savetnik u pčelarenju i pravi putokaz na budućnost pčelarstva. 

Sadržaj časopisa za avgust pogledajte OVDE

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien