SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

ZAVRŠEN KONKURS ZA MENADŽERA POGONA ZA PRIKUPLJANJE I PLASMAN MEDA PČELARA SPOS-aDatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 1.831

Savez pčelarskih organizacija Srbije raspisao je sredinom aprila Konkurs za radno mesto glavnog menadžera (direktora) privrednog društva, tj. pogona za prikupljanje i plasman meda pčelara SPOS-a „NAŠ MED“ doo, a rok za podnošenje prijava bio je 4. maj 2017. Danas je završen selekcioni proces za 107 prijavljenih kandidata.

Konkurs možete pogledati OVDE

Sa oko 40% prijavljenih kandidata je razgovarano, a danas je obavljen poslednji krug razgovora sa Komisijom koju je izabrao Izvršni odbor SPOS-a, i možemo da saopštimo da nismo uspeli da nađemo 5 traženih kandidata za tromesečni probni rad, već samo 2 koji po svemu odgovaraju zadatim kriterijumima. Bilo je i drugih kvalitetnih kandidata, ali svako je imao slabe tačke zbog kojih nismo mogli da ga izaberemo. Zahvaljujemo se svim prijavljenim kandidatima, i izvinjavamo im se što je selekcioni proces trajao malo duže. Možda će biti prilike da sa nekima od njih sarađujemo po drugim osnovama u narednom periodu. 

Narednih dana biće ponovo objavljen gore navedeni konkurs, kako bismo, nadamo se, kroz novi konkurs, došli do još 3 kandidata. 

Po prvom konkursu, izabrana su dva kandidata koji će ovih dana biti i zaposleni (probni rad do tri meseca): 

1. Aleksandar Ristić iz Novog Sada, 1991. godište, diplomirani ekonomista, trenutno na master studijama (međunarodni menadžment). Odlično govori engleski jezik, a služi se francuskim i nemačkim. Iza njega stoji impresivno kontinuirano usavršavanje. 

2. Ljiljana Bašura iz Temerina, 1957. godište, diplomirani pravnik. Ima i završenu višu školu unutrašnjih poslova, sa diplomom projektnog menadžmenta i diplomom poslovnih studija koje su stečene u Pertu (Australija). Sudski je tumač za engleski jezik. Služi se i ruskim jezikom. Iza nje stoji bogata impresivna biografija sa obavljanjem poslova na vrlo odgovornim dužnostima. 

Narednih dana, biće objavljen novi konkurs na sajtu Infostud, ali uslovi konkursa ostaju nepromenjeni. 

Nadamo se da ćemo na kraju izabrati pravu osobu za glavnog menadžera (direktora) pogona za prikupljanje i plasman meda pčelara SPOS-a „NAŠ MED“ doo (OVDE), kako bi on što kvalitetnije počeo sa radom nakon što bude završena izgradnja objekta. U međuvremenu će svi izabrani kandidati proći odgovarajuću obuku za taj odgovorni posao. 

 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien