SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

SPOS ZOVE: PROMENITE BANKU I UŠTEDITE!Datum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 1.890

 

Kao što je poznato, Banka Poštanska štedionica odobrila je SPOS-u kredit za obezbeđenje dodatnih sredstava za gradnju Pogona „Naš med“ (detaljnije OVDE). Pored izuzetnih pogodnosti u kreditnim uslovima, deo dogovora sa bankom bio je i obezbeđenje BESPLATNOG platnog prometa društava i udruženja članica SPOS-a sa SPOS-om (prenos članarine i ostali promet) i Pogonom „Naš med“, bez provizije za prenos sredstava na račun SPOS-a. Jedini uslov za to je da društvo ili udruženje pčelara ima otvoren poslovni račun u Banci Poštanskoj štedionici.

Ona društva i udruženja koja već imaju račun u Banci Poštanskoj štedionici, još prošle godine su automatski prebačena na režim besplatnog platnog prometa sa SPOS-om (bez provizije za prenos sredstava na račun SPOS-a) i Pogonom „Naš med“.

Pored besplatnog platnog prometa sa SPOS-om i Pogonom „Naš med“, društva i udruženja su dobila i besplatan međusobni platni promet.

Ona društva i udruženja koja nemaju račun u ovoj banci, potrebno je da ga otvore, kako bi ostvarila ovu pogodnost i ne zanemarljivu finansijsku uštedu u svom poslovanju. Što društvo ima više članova SPOS-a, to će uštede naravno biti veće.

Naravno, prenos sredstava mora da ide sa računa društva pčelara u Poštanskoj štedionici na račun SPOS-a u Poštanskoj štedionici. 

Pored ove pogodnosti, sva društva i udruženja članice SPOS-a stiču pravo i na popust na mesečnu naknadu za e-banking (samo 100 dinara, umesto standardnih 200 dinara mesečno), naravno ako žele e-banking. 

Kao dodatnu standardnu pogodnost, društva i udruženja mogu dobiti vrlo kvalitetnu i na tržištu opšteprihvaćenu domaću DINA poslovnu karticu, koju korisnici poslovnih računa mogu da koriste za plaćanje računa, ali i za podizanje gotovine bez naknade na preko 400 bankomata. 

U prilogu se nalazi kompletan pregled svih tarifa usluga Banke Poštanska štedionica (za platni promet OVDE, za platne kartice OVDE). Ova dva dokumenta su u programu WORD. 

U prilogu se nalazi i pregled najbližih ekspozitura Banke Poštanska štedionica i njihovih rukovodilaca, koji stoje na raspolaganju u vezi sa lakim prelaskom u Banku Poštanska štedionica, kao i u vezi sa svim proizvodima i uslugama koja Banka pruža klijentima (OVDE). Ovaj dokument je u programu EXCEL. 

Zahvaljujemo se Banci Poštanska štedionica na dobroj volji da nam izađe u susret i ponudi ovakvu pogodnost članicama SPOS-a (društvima i udruženjima). 

Pređite u Poštansku štedionicu i UŠTEDITE!!!! 

 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien